Tel: 0174 22 55 05
E-mail:

Leveringsvoorwaarden

Onze voertuigen worden schoon, zonder schade, zonder lading en met een volle tank dieselolie (en ad blue indien aanwezig) aan u afgeleverd en het voertuig dient na afloop in dezelfde staat te worden afgeleverd bij de ons. Eventuele kosten die gemaakt moeten worden om het voertuig en de opbouw weer in de oorspronkelijke staat te brengen worden op nacalculatie aan de huurder doorberekend.

Het voertuig wordt geleverd vanaf Wateringen met een volle tank brandstof (en Ad Blue). Het voertuig wordt door ons na afloop van de huurperiode in Wateringen weer afgetankt en deze kosten worden aan de huurder door berekend.

Onze voertuigen worden geleverd zonder chauffeur.

Al onze voertuigen zijn standaard WA verzekerd met een eigen risico van € 3500,- exclusief BTW per gebeurtenis. Inzittenden zijn niet verzekerd. Zie hiervoor ook onze pagina verzekering. 

U kunt het voertuig bij ons ophalen maar wij kunnen hem ook bij u bezorgen. Voor het bezorgen brengen wij transportkosten in rekening. De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal te rijden kilometers. Zie hiervoor onze pagina prijzen. 

Indien het gewenste voertuig bij ons beschikbaar is en wij deze bij u moeten brengen streven wij ernaar deze binnen 1,5 uur, na opdracht, af te leveren. Wij zijn echter altijd afhankelijk van de verkeerssituaties.

Al onze voertuigen worden begeleid met een afleveringsformulier welke u moet tekenen. Eventuele op- en aanmerkingen over het voertuig kunt u hierop vermelden.

Uiteraard zijn onze medewerkers altijd bereid uw medewerkers te instrueren over het gebruik en de werkwijze van het voertig. Onze servicedesk is altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren.

Nieuwste voertuig

Zoek een voertuig

Nieuwsbrief

  1. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
  2. E-mailadres*
    Ongeldige invoer
  3. Voornaam
    Invalid Input
  4. Achternaam
    Invalid Input