Tel: 0174 22 55 05
E-mail:

Uitenhage Verhuur neemt 'Rolls Roys' onder de vuilniswagens in bedrijf!

Uitenhage Verhuur in Wateringen verhuurt diverse soorten reinigingsmaterieel. Vorige week heeft het bedrijf een nieuwe vuilniswagen in haar verhuurvloot opgenomen. Deze vuilniswagen met Daf chassis en Geesink opbouw is uniek in zijn soort.

2018 07 06 10.56.25

Het betreft hier een DAF CF 300 FAG DC, Euro 6 met gestuurde voorloopas. De auto heeft LED koplampen en achterlichten. De mistlampen aan de voorzijde hebben een gecombineerde functie voor bochtverlichting. Het interieur is voorzien van luxe stoelen en houtnerfdesign dashboard. Verder is de auto voorzien van trucknavigatie, truckphone, 27 MC, 270º camera voor dode hoek bewaking, bandenspanning- en aslastbewaking.

De GPM4 opbouw (20 m³) is de laatste versie van de bekende GPM serie van Geesinknorba. Deze GPM4 heeft een smart-pomp aan boord die een aanzienlijke energiebesparing en reductie geeft. De gecombineerde “Split-lift” belading, voor onder andere minicontainers inzameling, is een goed stuk gereedschap, mede door de geïntrigeerde bediening verwerkt in de veiligheidsarmen achterop.

Over Uitenhage
Uitenhage Verhuur verhuurt reinigingsmaterialen aan diverse bedrijven en instellingen in de reinigingsbranche. In het assortiment zitten Vuilniswagens, Vuilniswagens met kraan, Haakwagens, Haakwagens met kraan, Containerwagens, Strooiwagens en Veegwagens. Of u nu een voertuig voor één dag nodig heeft of voor een langere periode, bij Uitenhage bent u aan het juiste adres! Omdat service bij het familiebedrijf hoog in het vaandel staat, zijn de lijnen kort en kan men continuïteit bieden voor de korte en lange termijn.

Vacature servicemonteur

Uitenhage Verhuur verhuurt reinigingsmaterialen aan diverse bedrijven en instellingen in de reinigingsbranche. In ons assortiment zitten Vuilniswagens, Vuilniswagens met kraan, Haakwagens, Haakwagens met kraan, Containerwagens, Strooiwagens en Veegwagens.

Ter ondersteuning van het team van Uitenhage zijn wij per direct op zoek naar een servicemonteur voor ons wagenpark. Als monteur heb je een uiteenlopende kennis van de voertuigen uit ons wagenpark van zowel de auto, voornamelijk Daf, alsmede de diverse opbouwen zoals Geesink, van Schijndel, Haller, VDL, Palfinger, Hiab enz.

De functie van service monteur omvat de volgende onderdelen:
- Je bent gestationeerd in onze veelzijdige garage in Wateringen maar je kan ook opgeroepen worden om service te verlenen bij een gestrand voertuig (buitendienst).
- In deze garage voer je reparaties en onderhoud uit aan ons wagenpark. Alsmede het uitvoeren van inspecties en keuringen.
- Het wegbrengen en ophalen van het voertuig kan ook tot je taken behoren.
- Uitenhage Verhuur beschikt over een winterdienst vloot. Als servicemonteur rouleer je mee in de bemanning van deze vloot gedurende de winterperiode.
- Als monteur krijg je ook inzicht in de planning en inzet van het wagenpark zodat dit door verschillende werknemers kan worden uitgevoerd en overgenomen.

Functie-eisen:
- MBO werk en denk mentaliteit
- Kennis van de verschillende opbouwen is een must
(Uiteraard kunnen wij zorgen voor aanvullende scholing)
- Probleemoplossend kunnen werken en omgaan met stresssituaties is een vereiste
- Je bent een teamplayer die ook zelfstandig kan werken
- Goede communicatieve vaardigheden
- Geen 9 tot 5 mentaliteit
- Rijbewijs B en C (E optioneel)
- Code 95 en chauffeurspas up-to-date

Wat bieden we?
Uitenhage is een jong en dynamisch familiebedrijf waar iedere dag met liefde voor het bedrijf wordt gewerkt. Het team bestaat uit 6 mensen. Als servicemonteur sta je onder de directe leiding van de afdeling planning.
Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren:
Voor vragen en sollicitaties kunt u contact opnemen met Paula van Turenhout-Post telefoonnummer
06-51231996
Sollicitatiebrieven met CV en foto kunnen gezonden worden aan

Onze website is aangepast

Om u in 2018 goed van dienst te kunnen zijn hebben wij onze verhuurvoorwaarden aangepast.
Deze nieuwe voorwaarden en de berekening van transportkosten bij bezorging zijn per 1 januari ingegaan. Omdat wij transportkosten gaan berekenen zullen onze verhuurtarieven ongewijzigd blijven.
Onze website is aangepast aan onze nieuwe verhuurvoorwaarden.  

Nieuwste voertuig

Zoek een voertuig

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input