Tel: 0174 22 55 05
E-mail:

Uitenhage @ IFAT

 Wij waren, samen met ons nieuwste voertuig, te gast in de stand van Van Schijndel Maasbracht tijdens de IFAT beurs in München. Voor beide partijen was dit een zeer geslaagde beurs.
IFAT is 's werelds meest toonaangevende vakbeurs voor milieutechnologieën en is het grootste platform voor water-, riool-, afval- en grondstoffenbeheer.

beurs3

Uitenhage @ Nationaal Militair Museum

Uitenhage was dit jaar, net als voorgaande jaren, één van de sponsoren van de vakdag van branchevereniging NVRD. Het evenement werd dit jaar gehouden op een unieke plek, het Nationaal Militair Museum. En omdat je je alleen kunt onderscheiden door anders te zijn hadden wij één van onze KT's meegenomen en in de kraan een militaire motorfiets van het Amerikaanse leger uit de tweede wereldoorlog gehangen. Op deze manier kwam voor één dag hobby en werk samen in Soest.

 de5d03d6 bbe9 d1d7 386e 145b9787eac7

d386ad89 b587 d530 cca5 f4db0a2dab4e

429deaa9 cd1d 726d bd62 ebeccd617003

 

Uitenhage neemt nieuwe ondergrondse vuilniswagen in gebruik

Bij Uitenhage verhuur in Wateringen kunt u terecht voor de inhuur van diverse soorten  reinigingsvoertuigen voor de korte of lange termijn. Het bedrijf investeert constant in een    up-to-date wagenpark om zo aan de toenemende vraag in deze branche te kunnen voldoen.

Onlangs nam het bedrijf een nieuwe ondergrondse vuilniswagen in gebruik. Dit is de eerste van de vijf nieuwe voertuigen die dit jaar nog volgen. Er wordt o.a. geïnvesteerd in nog een ondergronds voertuig, een achterlader, een haakwagen en veegvuil kippers.

2021 06 24 150050

Het nieuwe ondergrondse voertuig betreft een DAF CF 340 FAN en is uitgerust met een Geesink Norba GPMIV trechter en een Hiab S-HiPro 230W kraan. 

Er is gekozen voor het GPMIV-model van Geesink vanwege de jarenlange tevreden samenwerking. Het model voldoet aan de eisen van deze tijd, is modern geconstrueerd en voorzien van de nieuwste beschikbare technieken. Door toepassing van deze technieken beantwoordt de GPMIV aan de hoogste eisen voor wat betreft doelmatigheid, veiligheid en bedrijfszekerheid.

De S-HiPro 230W is het nieuwste model kraan van Hiab en is speciaal ontwikkeld voor afvalinzameling via het ledigen van ondergrondse containers. Door middel van de nieuw ontwikkelde functies is het mogelijk om met 1 hendel bediening de kraan op het dak van de opbouw te parkeren of eraf te halen, de ondergrondse container uit de put te halen, naar de trechter te brengen en ook weer terug naar de put te brengen. Hierdoor wordt het werken met deze combinatie zeer efficiënt.

Voor extra veiligheid is het voertuig uitgerust met een 360° camerasysteem. Zo heeft de chauffeur optimaal overzicht in het voertuig.

Over Uitenhage
Bij Uitenhage staat de klant en zijn inhuurvraag centraal. U kunt hier terecht voor de inhuur van breed- en smalspoor vuilniswagens, zowel met splitbelading als de grotere beladingssystemen tot en met 5 m³, haakwagens (ook met kraan), veegvuilwagens (tevens kipper) en strooiwagens. De strooivoertuigen kunnen gehuurd worden met of zonder strooi installatie.
Nieuw is de verhuur van de zogenoemde kleine (euro 6) fietspadstrooiers.

Het bedrijf is opgericht in 1993 en na eerst een aantal tweedehands voertuigen gekocht te hebben, kocht het bedrijf in 1995 het eerste nieuwe voertuig. 28 jaar later is Uitenhage de meest efficiënte verhuurder in Nederland met een groot en divers wagenpark, een eigen werkplaats, een 24 uurs planning- en serviceafdeling en een eigen transportservice.

Uitenhage Verhuur neemt 'Rolls Roys' onder de vuilniswagens in bedrijf!

Uitenhage Verhuur in Wateringen verhuurt diverse soorten reinigingsmaterieel. Vorige week heeft het bedrijf een nieuwe vuilniswagen in haar verhuurvloot opgenomen. Deze vuilniswagen met Daf chassis en Geesink opbouw is uniek in zijn soort.

2018 07 06 10.56.25

Het betreft hier een DAF CF 300 FAG DC, Euro 6 met gestuurde voorloopas. De auto heeft LED koplampen en achterlichten. De mistlampen aan de voorzijde hebben een gecombineerde functie voor bochtverlichting. Het interieur is voorzien van luxe stoelen en houtnerfdesign dashboard. Verder is de auto voorzien van trucknavigatie, truckphone, 27 MC, 270º camera voor dode hoek bewaking, bandenspanning- en aslastbewaking.

De GPM4 opbouw (20 m³) is de laatste versie van de bekende GPM serie van Geesinknorba. Deze GPM4 heeft een smart-pomp aan boord die een aanzienlijke energiebesparing en reductie geeft. De gecombineerde “Split-lift” belading, voor onder andere minicontainers inzameling, is een goed stuk gereedschap, mede door de geïntrigeerde bediening verwerkt in de veiligheidsarmen achterop.

Over Uitenhage
Uitenhage Verhuur verhuurt reinigingsmaterialen aan diverse bedrijven en instellingen in de reinigingsbranche. In het assortiment zitten Vuilniswagens, Vuilniswagens met kraan, Haakwagens, Haakwagens met kraan, Containerwagens, Strooiwagens en Veegwagens. Of u nu een voertuig voor één dag nodig heeft of voor een langere periode, bij Uitenhage bent u aan het juiste adres! Omdat service bij het familiebedrijf hoog in het vaandel staat, zijn de lijnen kort en kan men continuïteit bieden voor de korte en lange termijn.

Nieuwste voertuig

Zoek een voertuig

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input